egalisatiewerk
  • Wij leveren EN leggen
  • Eén aanspreekpunt
  • Voor grote en kleine bedrijven

Kleine stelconplaten

Kleine stelconplaten haalt u natuurlijk bij E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk in Lunteren. De platen zijn dé oplossing voor een duurzame terreinverharding. En wilt u graag de betonplaten leggen maar u heeft niet het juiste materiaal daarvoor? Onze ervaren medewerkers leggen graag uw kleine stelconplaten bij u op locatie.

Laat uw terrein bestraten met kleine stelconplaten

Voor tal van terreinen zijn kleine stelconplaten dé uitkomst. Of het nu gaan om een magazijn, schuur of een grote oprit, u bent in alle gevallen verzekerd van een ondergrond die niet verzakt en jarenlang meegaat. U kiest bij ons uit verschillende afmetingen, waardoor u altijd verzekerd bent van een oplossing op maat.

Laat uw stelconplaten door een van onze vakmannen in Lunteren leggen

Of het nu gaat om kleine of grote stelconplaten, in beide gevallen is het verstandig om deze te laten leggen door onze vakmannen. Wij beschikken over de juiste machines zodat u verzekerd bent van een terrein van hoogstaande kwaliteit. Hier gebruiken we bijvoorbeeld een egalisatiemachine voor. Wij trillen de grond ook zo aan dat de betonplaten niet snel verzakken.

Grondwerk, egaliseren, straatwerk en asfalteren

Van grondwerk tot aan egaliseren en van straatwerk tot aan asfalteren. Uw terrein is van A tot Z bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer voor de mogelijkheden voor uw organisatie als u het online contactformulier invult of belt naar 0318 – 461209.

Vragen? Mail ons.