egalisatiewerk
  • Wij leveren EN leggen
  • Eén aanspreekpunt
  • Voor grote en kleine bedrijven

Betonplaten bestrating

Het gebruik van betonplaten is een snelle manier van bestrating. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente oplossing, E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk gevestigd in Lunteren voorziet uw terrein graag van een passende oplossing. Neem contact op met een van onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden op het gebied van bestrating die wij u te bieden hebben met onze betonplaten.

Betonplaten voor de bestrating van uw erf of bedrijventerrein

Wat de oppervlakte van uw erf of bedrijventerrein ook is, op het gebied van bestrating bieden wij grote en kleine betonplaten. In een hoog tempo bestraten wij grote oppervlakten, de betonplaten verzakken niet en gaan jarenlang mee.

Een breed aanbod aan diensten bij E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk in Lunteren

Van het egaliseren met betonplaten tot aan bestrating en van asfalteren tot aan grondwerk, u profiteert bij ons van een gevarieerde dienstverlening. Sinds 1995 verzorgen wij kwalitatief werk voor bedrijven en particulieren. Maakt u binnenkort ook gebruik van onze ruimschootse ervaring?

Neem contact op met een van onze medewerkers

Wilt u meer weten over onze betonplaten en de mogelijkheden op het gebied van bestrating? Of heeft u overige vragen die u graag stelt? Neem contact op door het online contactformulier in te vullen of bel met een van onze medewerkers via 0318 – 461209.

Vragen? Mail ons.