egalisatiewerk
  • Wij leveren EN leggen
  • Eén aanspreekpunt
  • Voor grote en kleine bedrijven

Industrie betonplaten

Binnen de industrie zijn betonplaten onmisbaar. In wat voor bedrijf u ook werkzaam bent en voor wat voor doeleinden de platen moeten dienen, u bent altijd verzekerd van een oplossing die snel te realiseren is. Kies uit verschillende afmetingen en laat de betonplaten voor uw industrie leggen door E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk in Lunteren.

Voor iedere industrie passende betonplaten geleverd door ons in Lunteren

Of u nu op zoek bent naar betonplaten voor een stal, magazijn, (veld)schuur of sleufsilo. Onze platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd een geschikte betonplaat voor uw behoefte is. Onze platen worden voornamelijk gebruikt voor de bestrating van grote terreinen.

Straatwerk voor particulieren en bedrijven

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij kwalitatief straatwerk voor bedrijven en particulieren. Of u nu alleen naar betonplaten voor de industrie op zoek bent of dit graag combineert met sierbestrating, wij maken iedere wens mogelijk. Daarnaast verzorgen wij ook herbestratingen en verhardingen. Wij vertellen u graag meer over onze volledige dienstverlening als u contact met ons opneemt.

Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers

Heeft u vragen over ons aanbod aan betonplaten voor uw industrie? Of wilt u meer weten over alle mogelijkheden in uw situatie? U bereikt ons via het online contactformulier of bereik een van onze medewerkers via 0318 – 461209.

Vragen? Mail ons.