Asfalteren

Asfalteren van opritten en bedrijventerreinen

Asfalteren is een specialistische klus. Daarom nemen wij u het werk graag uit handen. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw oprit, bedrijventerrein en aanrijdweg te asfalteren. Daarbij gaan wij niet alleen voor het uiterlijk – de bovenkant – maar zorgen we ook dat de onderlagen goed zijn, zodat u jarenlang plezier van uw geasfalteerde weg en terrein hebt.

Asfalteren

Als het om asfalteren gaat, bieden wij u het volledige takenpakket. Daarbij voeren we met de juiste materialen de volgende stappen uit:

  • Uitgraven van de weg
  • Aanbrengen van erfverharding
  • Profileren van de ondergrond
  • Aanbrengen van de bovenlaag (het echte asfalteren)

Asfalteren van opritten en bedrijventerreinen

Wat u ook wilt laten asfalteren, geen klus is voor ons te groot of te klein. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het kwalitatief asfalteren van uw bedrijventerrein? Of wilt u een oprit asfalteren? Wij zijn er voor grote en kleine klussen, voor bedrijven en particulieren. Met onze specialistische materialen kunnen we elke klus aan.

Kwaliteit en ontzorging

We onderscheiden ons van specialistische asfalteerbedrijven door onze uitgebreide en veelomvattende benadering. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfecte bovenlaag, maar dragen we ook zorg voor een kwalitatieve onderlaag. Een bovenlaag kan immers alleen duurzaam zijn wanneer de onderlaag goed is. Omdat ook de afwatering van de weg belangrijk is, zorgen we ervoor dat ook deze helemaal in orde is.
Een bijkomend voordeel van deze totaalaanpak is dat u beschikt over één aanspreekpunt: u weet dus altijd waar u uw vragen over het asfalteren moet stellen.

Hebt u vragen? Wilt u uw terrein laten asfalteren? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?