ASFALTEREN VOOR PARTICULIEREN

U zocht op Asfalteren particulier. Dan bent u bij E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk aan het juiste adres. Wij asfalteren voor particulieren terreinen, opritten, straten en parkeerplaatsen. Wanneer u dus op zoek bent naar een betrouwbare partner met ervaring én met het juiste materieel voor het asfalteren van particuliere projecten, dan zit u goed!

Specialist in egaliseren met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

ASFALTEREN BIJ PARTICULIEREN

Als specialist op het gebied van grond- en straatwerk weten wij als geen ander wat u nodig hebt om een kwalitatieve bestrating te krijgen. We kunnen u van dienst zijn met gewone bestratingen en machinale bestratingen maar verzorgen ook asfalteerwerkzaamheden voor particulieren. Daarbij is geen project te groot of te klein: of u nu een dam, oprit of kavel geasfalteerd wilt hebben: wij kunnen het voor u realiseren!

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

HOOGWAARDIG ASFALT

De term ‘asfalt’ heeft alleen betrekking op de bovenlaag van een straat. Wanneer u kiest voor onze kennis en ervaring, profiteert u echter van meer: wij verzorgen ook de volledige onderlaag onder het asfalt. Daardoor wordt de kwaliteit van de bovenlaag niet alleen beter, maar gaat uw particuliere asfalt ook veel langer mee. Dankzij onze vernuftige technieken voor een goede afwatering, weet u bovendien dat u nooit wateroverlast hoeft te krijgen als het regent.

ASFALTEREN PARTICULIER: WIJ VERZORGEN HET

Wanneer u een partner zoekt voor uw particuliere project, hoeft u dus niet verder te zoeken: kies voor ons en u profiteert van één aanspreekpunt met ruime ervaring en hoogwaardige kwaliteit. Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek op maat!

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.