Grondwerk en funderingen

Grondewerk, voorbereidend grondwerk en de aanleg van funderingen vraagt om een professionele aanpak. Met tientallen jaren ervaring op zak is E. van Veldhuizen uit Lunteren hiervoor de specialist bij uitstek.

Specialist in grondwerk met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

GRONDWERK EN FUNDERINGEN

Een goede basis is een goed begin. Daarom verzorgen wij veel grondwerk en funderingen voor uiteenlopende partijen. Met onze specialistische machines helpen we aannemers, onderaannemers, bedrijven en particulieren bij alle mogelijke grondwerken. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Ontgraven
  • Grondverzet
  • Leveren en aanbrengen van grond, grind en zand
  • Uitgraven van rioleringen
  • Aanbrengen van prefab funderingen

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

AANLEGGEN VAN VERHARDINGEN EN FUNDERINGEN

Hoewel we voor diverse partijen alleen het grondwerk en grondverzet uitvoeren, maken deze werkzaamheden vaak deel uit van een groter project. Zo moeten bijvoorbeeld funderingen voor gebouwen, sleufsilo’s of andere objecten worden aangebracht. Ook is het mogelijk dat uiteindelijk verhardingen moeten worden aangebracht. Wij kunnen daarbij helpen door prefab funderingen aan te brengen of door na de grondverzetwerkzaamheden de onderbaan te egaliseren en een verharding aan te brengen.

Wilt u weten welke grondwerkklussen we in het hele land hebben uitgevoerd? Kijk op onze projectpagina en neem contact op voor meer informatie!

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.