Lasergestuurd egalisatiewerk

Lasergestuurd egalisatiewerk. Het egaliseren van ondergronden is precisiewerk en daarom specialistisch werk. Als specialisten op het gebied van egalisatiewerk zijn we al sinds 2004 actief met het perfect egaliseren van ondergronden voor alle soorten bestratingen en asfaltlagen. Door de onderbanen egaal te verdichten, garanderen we de juiste condities voor een perfecte, egale bovenlaag. Daarbij maken we gebruik van specialistische egalisatieapparatuur. Alleen daarmee kunnen we het juiste resultaat bieden.

 

Specialist in egaliseren met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

LASERGESTUURD EGALISEREN

Voor het egaliseren van onderbanen passen we lasergestuurde egalisatie toe. Door gebruik te maken van een leveller met laserbesturing, kunnen wij op millimeterniveau egaliseren. Net als in de graafmachine en dozer kan de machinist, dankzij de juiste hoogte- en richtingsgegevens, eenvoudig zien waar hij zich bevindt. Bovendien is de lasergestuurde machine bij uitstek geschikt voor het verdelen van zand, puin en andere materialen en voor het verdichten en nauwkeurig egaliseren van de onderbaan.
Het lasergestuurd egaliseren van onderbanen leidt tot kostenbesparingen en verhoging van de productiecapaciteit.

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

EGALISATIE VAN ALLE SOORTEN ONDERBANEN

Niet alleen egalisatie van openbare wegen is belangrijk: ook egalisatie van parkeerplaatsen, pleinen, erven en vloeren levert beheerders en gebruikers veel voordelen op. Daarom zijn wij landelijk betrokken bij de egalisatie van industrieterreinen, privéterreinen en andere bestratingsprojecten.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.