Betonplaten

Betonplaten

Bent u op zoek naar een kwalitatieve oplossing voor de bestrating van uw erf of bedrijventerrein? Dan vormen betonplaten een prachtoplossing!
Betonplaten worden door veel bedrijven en agrarische ondernemingen, zoals boerderijen gebruikt: met betonplaten kunnen immers snel grote oppervlakken bestraat worden. Daarnaast zijn betonplaten sterk, verzakken ze niet zo snel en gaan ze jaren mee.

Stelconplaten

Betonplaten worden ook wel stelconplaten genoemd. Stelconplaten, betonplaten dus, zijn populair bij zowel grote als kleine bedrijven. De stelconplaten worden voornamelijk gebruikt voor de bestrating van grote terreinen. Daarnaast worden stelconplaten ook gebruikt voor stallen, magazijnen, (veld)schuren en sleufsilo’s. Stelconplaten/betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd een geschikte stelconplaat voor uw behoefte is.

Betonschutting

Naast betonplaten of stelconplaten leveren wij ook betonschutting. Een betonschutting is een schutting die helemaal van beton is gemaakt. Een betonschutting heeft als voordeel dat hij erg stevig is. Bovendien gaat hij jaren mee. Dankzij de natuurkleur en de talloze mogelijkheden om uw tuin af te schutten met een betonschutting, hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitstraling. Omdat betonschuttingen een nieuwe trend zijn, komen er ook steeds meer mogelijkheden en motieven. Met een betonschutting wordt uw tuin dus echt geen industrieel complex…
Wanneer u wel een betonschutting voor industriële doeleinden wilt gebruiken, helpen wij u ook graag. Een betonschutting biedt uw bedrijfsterrein immers veel bescherming die een houten schutting u niet zou bieden. En dankzij de grote oppervlakken kunnen wij u een goede en betaalbare oplossing bieden.

Betonplaten leggen

Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfsterrein te voorzien van betonplaten, helpen wij u graag. Wij zijn specialisten in betonplaten leggen en beschikken over de juiste machines waarmee wij een kwalitatief bedrijfsterrein voor u kunnen verzorgen. Dankzij onze egalisatiemachines kunnen wij uw ondergrond kaarsrecht maken. Daarbij trillen we de grond ook zo aan dat de betonplaten niet snel zullen verzakken. Wanneer wij uw betonplaten leggen, krijgt u absoluut een kwalitatieve en duurzame erfverharding.

Wilt u weten welke mogelijkheden we u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat!

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?