KEERWANDEN

Keerwanden zijn belangrijk wanneer de situatie op uw bedrijf vraagt om het tegenhouden van water of grond. Met keerwanden voorkomt u dat uw grond verzakt of dat water uit een sloot op uw erf komt. Als specialist in keerwanden kunnen we u helpen bij keerwanden van beton en bij een keerwand voor uw sloot. Daarnaast kunnen we keerwanden inzetten voor sleufsilo’s. Zoekt u een gebruikte keerwand? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Specialist in egaliseren met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

KEERWANDEN BETON

Keerwanden van beton zijn geschikte oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u keerwanden van beton (‘keerwanden beton’) gebruiken voor uw erf en voor sloten. Daarnaast zijn keerwanden van beton handig voor opslagplaatsen, zoals sleufsilo’s. Die toepassing hebben we op een speciale pagina over sleufsilo’s uiteengezet. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor keerwanden van beton: deze zijn duurzaam, milieuvriendelijk en stevig. Bovendien volstaan ze voor de meeste toepassingen.

KEERWAND VOOR SLOOT

Zoekt u een keerwand voor uw sloot? Dan kunnen wij u ook helpen. Met een keerwand voor een sloot voorkomt u dat de slootkant verzakt of dat water uit een sloot op uw erf terechtkomt. Bovendien maakt een keerwand voor een sloot de slootrand zo stevig dat u met zware machines de slootkant tot zeer dicht kunt naderen.

KEERWAND BOUWEN

Of u nu een keerwand voor een sloot wilt of keerwanden van beton voor andere toepassingen wilt gebruiken: wanneer u een keerwand wilt bouwen, hebt u kennis en machines nodig. Zonder de juiste kennis kan een keerwand slecht geïnstalleerd worden. En met de kennis maar zonder de machines zal een keerwand bouwen ook niet succesvol zijn. Als specialist in keerwanden bouwen wij jaarlijks keerwanden voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Wij beschikken over de juiste kranen en machines om een hoogwaardige en duurzame keerwand te bouwen. We helpen u dan ook graag.

GEBRUIKTE KEERWAND

We zien regelmatig dat bedrijven en particulieren kiezen voor een gebruikte keerwand. Dat is geen probleem, zolang de gebruikte keerwand maar van hoge kwaliteit is. Ook een gebruikte keerwand vraagt om specifieke kennis. Omdat gebruikte keerwanden bovendien beschadigd kunnen zijn of andere gebruikssporen tonen, moeten ze zorgvuldig gebouwd worden. Wilt u een gebruikte keerwand bouwen of zoekt u een specialist in keerwanden van beton of keerwanden voor sloten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.