Kilveren

Lasergestuurd kilveren: het recept voor goede afwatering

Lasergestuurd kilveren is een specialistisch werk, waarbij de grond wordt geëgaliseerd, zodat er een prachtig profiel ontstaat. Daardoor kan goede afwatering van de ondergrond gerealiseerd worden. Met lasergestuurd kilveren, ook wel bekend als laserkilveren en lasergestuurd profileren, wordt daarom ook wel de gewone ‘egalisatie’ bedoeld.
Als specialisten op het gebied van egalisatie en egalisatiewerken beschikken wij over lasergestuurde kilverbakken waarmee we ondergronden zo kunnen kilveren of egaliseren dat er een goede afwatering ontstaat. Dat komt de kwaliteit van uw terrein ten goede.

Laserkilveren

Laserkilveren is een nauwkeurig werk. Goede afwatering staat of valt immers met een nauwkeurig grondprofiel waardoor het regenwater weg kan stromen. Bij laserkilveren zorgen wij ervoor dat het oppervlak helemaal strak is. Daardoor blijft het regenwater niet op het oppervlak staan. en worden plassen, grondverzakkingen en andere nadelige effecten van regenwater voorkomen.

Lasergestuurd profileren

Als specialist op het gebied van lasergestuurd kilveren (ook wel ‘lasergestuurd profileren’ genoemd), weten wij als geen ander wat we moeten doen om het juiste effect te bereiken. We beschikken over specialistische machines, zoals een lasergestuurde kilverbak, waarmee we snel en efficiënt een goede onderbaan op uw terrein kunnen realiseren.

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?