SLEUFSILO BOUWEN? WIJ HELPEN U GRAAG!

Een sleufsilo is een handige opslagplaats voor voer, maïs en andere agrarische producten. Veel boeren beschikken dan ook over ten minste één sleufsilo. Als specialist in het bouwen van sleufsilo’s bouwen we dan ook regelmatig een sleufsilo op boerderijen in het hele land. Wilt u ook een sleufsilo? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring!

Specialist in egaliseren met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

SLEUFSILOWANDEN

E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van sleufsilo’s en sleufsilowanden. Wij bouwen keerwanden en sleufsilowanden voor agrarische ondernemingen en andere bedrijven. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige producten, zoals betonnen sleufsilowanden en vloerplaten van MBS Beton BV. Deze sleufsilowanden hebben zich bewezen en zijn duurzaam en betaalbaar.

Met onze hoogwaardige machines kunnen wij de sleufsilowanden snel en goed plaatsen. Indien nodig egaliseren we daarbij eerst de ondergrond, zodat u niet geconfronteerd wordt met zwakke of scheefstaande sleufsilowanden, met alle nadelen van dien. Daarna plaatsen we de sleufsilowanden op een kwalitatieve wijze, zodat u jaren plezier van uw sleufsilo hebt.

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

BOUWEN MET BETONBLOKKEN

We kunnen uw sleufsilo ook bouwen met betonblokken. Daarnaast kunnen we betonblokken gebruiken om andere opslagruimten, afzettingen en scheidingen te creëren. Of u nu wilt bouwen met grindbetonblokken of lichtbetonblokken: wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om alles wat u nodig hebt te bouwen met betonblokken. Bovendien hebben we de juiste machines, zoals kranen en grondverzetmachines. Wanneer u uw werkzaamheden aan ons uitbesteedt, kunt u erop vertrouwen dat we uw opdracht netjes en professioneel uitvoeren. Precies zoals u dat van ons mag verwachten.

MBS BETON

We nemen graag uw klus aan. Onze ervaring leert dat bedrijven en agrarische ondernemers soms zelf hun sleufsilowanden en betonblokken inkopen. Wanneer dat niet zo is, kunnen wij de inkoop van sleufsilowanden en betonblokken regelen. We maken gebruik van de producten van MBS Beton, één van de specialisten in deze markt. Daardoor kunnen we niet alleen garanderen dat we weten waar we mee werken, maar ook dat uw nieuwe sleufsilo, keerwand of betonwand jarenlang meegaat.

Zoekt u een specialist in sleufsilowanden of in bouwen met betonblokken? Aarzel dan niet maar neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies op maat!

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.