Banen egalisatie

Zandbanen, puinbanen en sportvelden egaliseren

Egaliseren is een specialistische taak. Daarom kunt u egalisatiewerken het best uit besteden aan iemand met de juiste kennis en materialen. Wij, E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk, weten als geen ander hoe we zandbanen en sportvelden moeten egaliseren. Daarnaast zijn wij ook het juiste adres wanneer u uw puinbaan wilt egaliseren. Lees snel verder.

Zandbanen egaliseren

Wanneer u uw zandbanen wilt egaliseren, kunnen wij u helpen. Wij beschikken over de juiste machines om uw zandbanen te egaliseren. Zo hebben wij lasergestuurde machines waarmee wij uw zandbaan kaarsrecht en spiegelglad kunnen maken. Daardoor beschikt u over een gladde zandbaan die bovendien goed aangeperst is.

Ook wanneer u een puinbaan wilt egaliseren, helpen wij u graag. Het egaliseren van zandbanen en puinbanen biedt immers veel voordelen: een geëgaliseerde baan is makkelijker te berijden en bovendien duurzamer dan een niet baan die u niet hebt laten egaliseren.
Ook voor het egaliseren van uw puinbaan beschikken wij over de juiste materialen. Met onze shovels, trilplaten en lasergestuurde egalisatiemachines kunnen wij uw puinbaan glad en recht maken, zodat ook het water goed wegloopt.

Sportvelden egaliseren

Egaliseren is nog belangrijker op sportvelden: een sportveld dat niet geëgaliseerd is, is niet geschikt voor gebruik. Wanneer u uw sportvelden niet laat egaliseren, zullen ze niet langer veilig zijn. Bovendien zijn kuilen en hobbels heel vervelend voor sporters. Net als op niet-geëgaliseerde zandbanen en puinbanen, blijft op niet-egale veel water achter.
Het is dus belangrijk dat u regelmatig uw sportvelden laat egaliseren. Onze machines zijn daar uitermate geschikt voor: wij kunnen uw sportvelden snel en goed lasergestuurd egaliseren, zodat ze helemaal vlak zijn en dus goed bespeeld kunnen worden.

Wilt u uw zandbaan, puinbaan of sportveld egaliseren? Neem dan vrijblijvend ­contact met ons op!

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?