Straatwerk

Kwalitatief straatwerk voor zowel
bedrijven als particulieren

Straatwerk, machinale bestratingen en verhardingen

Al vanaf 1995 verzorgen wij kwalitatief straatwerk voor bedrijven en particulieren. Te denken valt aan machinale bestratingen en sierbestratingen. Daarnaast verzorgen wij ook herbestratingen en verhardingen. Of u nu een partner zoekt voor erfverharding of straatwerk voor wegen, trottoirs, pleinen, winkelgebieden of parkeerterreinen: wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring én over de juiste machines. Natuurlijk verzorgen wij ook de hemelwaterafvoer, zodat u niet met natte voeten hoeft te zitten.

Asfaltverhardingen

Onze stratenmakers beschikken over het juiste materieel om straatwerk, sierbestratingen en machinale bestratingen te verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook asfaltverhardingen voor terreinen en erven verzorgen.

Egalisatie voor straatwerk

Hoewel bestratingen de ‘finishing touch’ vormen, staat of valt een goede bestrating met een goede onderbaan. Daarom verzorgen wij ook egalisatiewerk met specialistische machines.

Materialen voor straatwerk en advies

Wanneer u zelf uw bestrating wilt verzorgen, kunnen wij u de juiste materialen bieden. Daarnaast bent u altijd welkom voor vrijblijvend deskundig advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Door de jaren heen hebben wij al veel straatwerk gelevert in Lunteren, Barneveld, Ede en Amersfoort

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?