Baan maken

Kwalitatief straatwerk voor zowel
bedrijven als particulieren

Baan maken? Vraag een expert

Een baan maken is een specialistische bezigheid. U moet immers niet alleen een glad oppervlak hebben, ook de onderlagen en afwatering zijn van belang. Afhankelijk van het oppervlak van de baan die u wilt straten, bent u echter aangewezen op grote, specialistische machines. En die heeft niet iedereen. Wie een baan wil maken, moet dan ook al snel naar een specialist. In dat geval bent u bij E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk aan het juiste adres.

Specialist in banen maken

E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk is specialist op het gebied van banen maken. Wij verzorgen bestratingen voor bedrijven en particulieren. We zijn betrokken bij uiteenlopende, uitdagende projecten, zoals het bestraten van bedrijventerreinen en opritten. Afhankelijk van de situatie en wensen van de klant verzorgen wij handmatige bestratingen en machinale bestratingen. Dankzij onze specialistische machines kunnen wij snel en tegen een scherp tarief een hoogwaardige bestrating verzorgen. Bovendien straten we banen in heel Nederland.

Bent u benieuwd hoe wij uw baan maken? Wilt u weten wat de beste oplossing is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?