Machinaal straten

Kwalitatief straatwerk voor zowel
bedrijven als particulieren

Machinaal straten

Machinaal straten is een vak. Machinale bestratingen vragen immers niet alleen om de juiste machines en ervaring, maar ook om goed inzicht in het proces en in de stappen die nodig zijn om een hoogwaardige machinale bestrating te leveren. E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk is specialist op het gebied van machinaal straten en machinale bestratingen. We helpen u dan ook graag.

Wat is machinaal straten?

Bij machinaal straten wordt, zoals de term al aangeeft, gebruik gemaakt van machines voor bestratingen. Stratenmakers die machinaal straten, leggen de bestratingen dus niet steen voor steen met de hand, maar maken gebruik van machines die hele oppervlakken in één keer leggen. Met onze machines voor machinale bestratingen kunnen wij dus oppervlakken van enkele vierkante meters tegelijk leggen. Daardoor weet u niet alleen zeker dat alle klinkers op dezelfde wijze worden gelegd, maar wordt het straatwerk ook nog eens versneld. U beschikt dus binnen korte tijd over een hoogwaardige bestrating.

Voorbereiding voor machinale bestrating

Een kwalitatief erf of bedrijfsterrein is niet alleen afhankelijk van de bovenlaag. Als specialistische stratenmakers weten we namelijk dat de onderlaag een minstens zo belangrijke rol speelt. Voor we uw terrein machinaal straten, zullen we dus eerst een kwalitatieve onderlaag aanbrengen. Daarbij egaliseren we de zandlagen en zorgen we voor goede afwatering, zodat eventueel regenwater niet op de straat blijft staan. Daarna brengen we met onze specialistische machines de bovenlaag aan. En omdat de onderlaag goed is, kunt u erop vertrouwen dat de bovenlaag ook goed is!

Bent u op zoek naar een specialist in machinaal straten?

Zoekt u een bedrijf dat uw oprit, bedrijfsterrein of erf machinaal kan bestraten? We doen u graag een voorstel! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw project

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

× Hoe kunnen wij u helpen?