egalisatiewerk
  • Wij leveren EN leggen
  • Eén aanspreekpunt
  • Voor grote en kleine bedrijven

Gebezemde betonplaten

Gebezemde betonplaten zijn, in tegenstelling tot gladde platen, voorzien van een stroeve en ruwe toplaag. Dit zorgt tot meer grip, waardoor de betonplaten uitstekend te gebruiken zijn voor tal van doeleinden. De combinatie van gladde en stroeve betonplaten zien wij regelmatig terug op plaatsen waar veel gelopen wordt. Waar u deze gebezemde betonplaten haalt? Natuurlijk bij E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk in Lunteren.

Voorkom uitglijden door gebezemde betonplaten te kopen bij ons in Lunteren

Het kenmerkende van deze betonplaten is de grove gebezemde structuur. Of het nu gaat om uzelf, uw werknemers of uw vee, in alle gevallen wilt u uitglijden voorkomen. De betonplaten worden bijvoorbeeld gebruikt als paden voor koeien. Hierdoor wordt de kans op uitglijden voor de koeien aanzienlijk beperkt. De platen zijn ook geschikt voor reguliere erfverharding.

Bewerkt met een grove bezemstreek

Onze gebezemde betonplaten worden bewerkt met een grove bezemstreek en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Of het nu om een grote of kleine stal gaat, een groot of klein erf. In alle gevallen bieden wij een passend aanbod.

Wij voeren diverse egalisatiewerkzaamheden voor u uit

Wist u dat het leggen van betonplaten slechts een van de werkzaamheden is die wij voor u realiseren? U schakelt u ons namelijk ook in voor kilveren, keerwanden en sleufsilo’s. Kom met ons in contact door het online contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 0318 – 461209.

Vragen? Mail ons.